Mistrz Polski 2005/2006

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 09 lip 2005, 12:42

pippen pisze:Bardzo sznowałem Kowala jako piłkarza, roztrwonił swoja krierę troche.

Ale on zawsze komentuje "ciekawie" ,
Nie ma sie do końca co dugerować tym co mówi on. On nie jest w końcu trenerem Legii i napewno nie bedzie :)

Spokojnie , Legia jeszce jedno zawodnika ściagnie i bedzie grać dobrze, czy na mistrza ? w tym sezonie co bedzie, to jeszce trudno powiedzieć, bo ekipa jest dość młoda.
Według mnie Legia jest w stanie zdobyć mistrzostwo, z takim składem, jaki ma obecnie. Sądzę, że będzie dość ostra walka na linii Legia-Wisła, ponieważ 'Biała Gwiazda' ma nowego trenera, odchodzą, co zaznaczyłam w poprzednim poście, ważni zawodnicy, typu Żurawski... Tutaj się nie zgodzę z tym, że 'ekipa jest dość młoda'. Przypuszczam, że Legia z takim składem będzie grała na równi z obecną kadrą Wisły Kraków. Zespół z Warszawy jest budowany od kilku lat, i z roku na rok jest coraz lepiej. W Wiśle był za czasów H. Kasperczaka spokój z transferami, teraz poodchodzili najważniejsi gracze w przeciągu pół roku (Szymkowiak, Żurawski, młody Gorawski, który był dość ważnym ogniwem). Liczę na Legię, ponieważ Wisła nie gra na poziomie mistrza kraju. ;)

Wróć do „Polska”