Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06?

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Sławek » 09 lip 2005, 14:17

no racja michał...dawno nie wchodziłem na to forum i widzę że tu się trochę zamieszania robi...a mnie najbardziej denerwuje wiecie co?....takie cepy które kibicują tej drużynie która jest najlepsza...chodzi mi o to że jak np real był najlepszy to każdy jemu kibicował...a teraz jak już nie jest to się zmiejszyła liczba kibiców tej drużyny...oczywiście nic nie mam do tych którzy są z np chelsea od początku ale podejrzewam że większość kibicuje teraz chelsea bo jest "najlepsza"...a jak np abramovich sprzedałby chelsea i już by nie była najlepszą drużyną w angli to by się przenieśli z kibicowaniem na MU albo arsenal(mówie o lidze angielskiej)...ci kolesie którzy tak "kibicują" nie są prawdziwymi kibicami ani też wielbicielami piłki...druzyne trzeba lubieć za to "coś"...kiedy ich oglądasz to wiesz ze to jest "twoja" drużyna...a nie lubieć za pieniądze osiągnięcia czy najlepszy skład...

PS:To co napisałem nie było do PRAWDZIWYCH kibiców wielkich drużyn....tylko tych udawanych i fałszywych...kazdy wie jaki jest i jakiej drużynie przedtem kibicował...ja na zawsze zostane z MU!!!I nie opuszcze ich dotąd do kiedy będe się fascynował piłką!!!
GLORY GLORY MANU!!!

Wróć do „Anglia”