Zgadzam sie, koles jest po prostu swietny, az dziw bierze, ze Pareira go nie powuluje tworzylby swietna pare obroncow z Lucio.Figo11 pisze:RoRo pisze:Alex i tak nie jest jakims wymiataczem pomimo tego ze extra zagral w dwumeczu z AC Milanem w Champions League. Widze mecze PSV na Posacie Sport to wiem. Alex wcale nie jest lepszy od nazsego Burdisso a wy juz chcielibyscie wywalic Nicolasa i jeszcze kupic slabego Alexa. Ja juz wole Materazziego a i Cordoba jest lepszy od defensora PSV wiec nie ma sie co podniecac przedwczescnie ...
POZDRO![]()
![]()
![]()
he he he he he...
Koleś ma 22 lata, wymiata az milo, z początku wydawał mi się zapaśoną wolną świnką niestety tak nie ejst jest potężnie zbudowanym obrońcą, istna ściana to była w tym sezonie, zarówno w LM jak i w Holandii...Chciał go Murinho do swej plejady obrońców a ty byś niem gardził, ja bym go z chęcią widzial w Madrycie, koleś naprawde ejst bardzo dobrya ty piszesz ze ejst slaby, napewno ejst o wiele lepszy od Luisao którego ponoć zakontraktowal Inter...Luisao owszem ma wyśmienite warunki i tez potrafi grać w defensywie, ale Alex w tym sezonie pokazal na co go stać...Alex pokazął ze nie ejst niespełnionym graczem z Holandii, udowodnił to świetnymi występami w LM szkoda tylkoz e Pereira nie widział go w kadrze na PK tylko Roque Junior który grał przeciętnie gral w środku...
Alex to napewno sensacja roku w śród obronców grał fenomenalnie...Było by to duze wzmocnienie środka obrony Interu...