Re: Premier League 2013/2014

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: Premier League 2013/2014

Post autor: fieldy » 04 maja 2014, 8:23

Powtórzę się, jakbym miał stawiać kasę na mistrza, to bym postawił na City, ale... zobaczcie wczoraj, Kun i Yaya z urazami, Dzeo zdaje się również nie do końca zdrowy. Silva dopiero wraca po kontuzji. Kompany elektryczny, gra w kratkę. Pamiętacie przed 2 laty, jak Kun im zapewnił tytuł w ostatnich sekundach? Czy ktoś wtedy spodziewał się, że City będą mieli problem by pokonać QPR? A przecież grali w przewadze jednego zawodnika! Teraz mają Ville i WHU, też u siebie, ale te ekipy mogą zaskoczyć. City już nie wygląda na tego samego potwora co na początku, gdzie golili wszystkich u siebie róznicą kilku goli. Wszystko możliwe, choć i tak uważam, ze dadzą radę.

Liverpool w tym sezonie miał z górki, bo z pucharów szybko odpadł, w europie nie grał i zostala sama liga. Za rok podobnie może być w United (w krajowych pucharach może dłużej zostaną) w Europie nie pograją, przyjdzie nowy trener i będzie miał głównie ligę by się martwić o wynik. Dlatego wcześniej pisałem, że brak awansu do LE może wyjć na dobre United, gdzie mi się dostało, że głupoty wygaduję :D

Jeszcze odnoście tych co spadli. Zobaczcie na Southampton, postawili na mlodych po spadku i teraz trzon zespołu, młody, już ograny na zapleczu łączy się z wyjazdem na mundial. Wole takie podejście niż to QPR, gdzie płaci się więcej niż w BVB i sprowadza się piłkarzy na kilogramy bez ładu i składu.
MGiggs pisze:Dla mnie Hart przy stanie 2-1 miał obrone sezonu przy stzale chyba Naismitha.Fenomenalnie to wyciągnął..kto wie czy nie na wage mistrza.
to samo na twitterze wczoraj pisałem, cichy bohater tego meczu, Joe Hart. Ale tylko tego meczu, bo sezon miał w kratkę. Wczoraj jednak prawdopodobnie przedłużył nadzieję na tytuł...

Wróć do „Anglia”