Dodać należy iż Seedorf wbił publicznie Gallianiemu nóż w plecy krytykując obecną kadrę którą tworzył Łysy a on lubi ściągać graczy których on uważa za przydatnych a Seedorf patałachów typu Traore czy Birsa nie da sobie wcisnąć.mete pisze:Szukamy dlatego, bo Seedorf jest niewygodny dla zarządu, zwłaszcza dla Gallianiego i jego pseudopiłkarzy, którym się nie chce pracować i z urzędu chcą mieć miejsce w pierwszej jedenastce. Tak w telegraficznym skrócie, bo zmykam na juwenalia.
Inzaghi niestety będzie po Allegrim kolejną pacynką Łysego.
De Sciglio: "Czy chce zostać w Mediolanie? Ja po prostu czuje się w tym klubie najlepiej. Tutaj się wychowałem i tutaj chcę zostać."
Chciałbym i mam nadzieję nosić tę koszulkę jeszcze wiele lat. Niestety w futbolu nigdy nie wiesz, co może się zdarzyć."
Myślę, że moja teraźniejszość i przyszłość to koszulka Milanu."
Szkoda tylko że wszędzie obecna krytyka klasy piłkarzy grających w Milanie spływa po Gallianim.Silvio nt Mario : Ja bym go zabrał, ale Prandelli musi przygotować się na ciężką pracę. Będzie musiał przekonać go do jego pozycji na boisku. Nam w Milanie jeszcze się to nie udało". ha ha racja.
Sachii Milanie: Clarence pokazał, że ma pomysły, ale jest różnica między słowami a czynami. Osiągnął kilka satysfakcjonujących wyników, ale gra nie zawsze funkcjonowała. Z nie drugiej strony ciężko jest stworzyć zespół rockowy mając do dyspozycji tylko muzyków jazzowych...