Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 09 maja 2014, 4:01

DDG piłkarz sezonu i kolejna interwencja sezonu w Prem(strzał suarka) .Niesamowite co ten chłopak robi- nie zamieniłbym go na nikogo innego w bramce, jeśli mu się nie odwidzi powrót do Hiszpanii mamy koksa na lata w bramce.

Co do LVG to ja się ciesze bo zawsze go ceniłem- zrobi od podstaw nową drużyne,da pograć młodym, taktykiem jest świetnym, gra ofensywną piłke- opcja na 2 lata jest świetna. Na ta chwile wydaje się optymalny.Guardiola jest świetny ale sobie ktoś wyobraża jego tiki take z naszym środkiem? :lol: Na tą chwile potrzebny jest ktoś kto zbuduje podwaliny pod MU bez Fergusona- dlatego się ciesze że będzie LVG

Co do Fellsa- niestety ale to świetny zawodnik na Everton a nie na MU, nie pierwszy i nie ostatni który gra konine w lepszym klubie, coś czuje że LVG go odpali.
Ta druzyna potrzebuje min 4 piłkarzy- LB CB i 2 CM. Jeśli odejdzie Czicza to Wilson będzie 4- na lige i krajowe puchary wystarczy.Tych 4 piłkarzy to podstawa, reszta to już wola trenera.
Na koniec dodam że chodzą słuchy że Fiora nie chce Andowa :mrgreen: k.... mam nadzieje ze nikt nie ma pomysłu na to by ten faceto i darmozjad został w MU- 10 razy bardziej wole bebe który pokazał że nie jest az tak słabym piłkarzem jak go przedstawiano. Lato będzie ciekawe- kupno nowych plus opychanie szrotu.Mam tylko nadzieje ze nowy traner nie będzie chciał dać kazdemu szanse-Moyes rozpoczynał selekcje i mam nadzieje ze ktoś to dokończy- Ando Young Buttner nie mają prawa grac w MU w przyszłym sezonie.

Wróć do „Anglia”