Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 09 maja 2014, 14:36

Co się tyczy starszyzny to trzeba zauważyć, że ci najważniejsi i tak dobrze się trzymają. Gdy przychodził Barzagli wszystkim się wydawało, że to transfer tylko na najbliższą przyszłość. Tymczasem minęło 3 i pół roku i dalej jest świetny. Lepszy niż zakładaliśmy. Jak Pirlo podpisywał kontrakt wszyscy jęczeli, że za długą dostał umowę. Ja myślałem, że pogra max dwa lata i w trzecim będzie tylko balastem dla drużyny. Buffona w 2010 roku też wielu spisywało na emeryturę w niedalekiej przyszłości. Teraz myślę, że dociągnie do czterdziestki :lol:

Problemem są starzy i słabi rezerwowi. Jeśli oni faktycznie odejdą, a zastąpią ich dobrzy młodsi to problemu raczej nie będzie. Ostatecznie jaki kłopot w tym, że Barzagli ma 33 lata skoro jest w świetnej formie, a na ławie będzie czaił się Bonucci?

No i jeszcze słowo o Isli. U nas zawodzi, ale w reprezentacji Chile wygląda wyraźnie lepiej. Skoro są duże szanse na to, że by miał tych samych partnerów co w reprezentacji (Vidal i Sanchez) to może go jednak zatrzymać na prawą obronę?

Wróć do „Włochy”