Niezupełnie. Barcelona i Atletico wciąż mogą wygrać mistrzostwo i zależą w tej kwestii tylko od siebie samych.BarcaQzYN pisze:To samo mogą kolego powiedzieć zarówno fani Barcelony jak i Atletico.
To, że nikt nie chce mistrzostwa to coś w tym jest, tak to wygląda. Jednak Real w tej lidze po prostu przegiął pałę i trudno to zaakceptować, czy się z tym pogodzić. Wygrali z tym Bayernem, a potem zakpili sobie z całego Madridismo, plując mu w twarz swoją grą w La Liga. Tylko Decima może uratować honor tej drużyny i sprawić, że sezon będzie udany. Jeśli nie będzie Decimy to jakieś 90% piłkarzy nie powinno pokazywać się kibicom.
Ja wiem, że pewne rzeczy są pisane w złości i pod wpływem alkoholu, ale taka jest rzeczywistość. Pocieszam się tylko tym, że przed finałem z Leverkusen i dziewiątym Pucharem Europy Real też grał bardzo słabo w lidze. Wówczas trzy ostatnie kolejki ligowe w wykonaniu Realu Madryt to był jeden zdobyty punkt i bilans bramkowy 1-6. Do tego trzecie miejsce w tabeli na koniec, tak samo jak teraz.