...

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

...

Post autor: shevcento » 11 lip 2005, 23:34

Ja to bym się chciał pochwalić że zakończłem moim Fc Koln runde jesienną, po której jestem na 2 miejscu i trace 1 pkt do Frankfurtu z którym wygrałem 4-2 8) ale niestwty juz odpadłem z Pucharu Niemiec z tym ze Frankfurtem 1-3 i to u siebie ale wtedy bylismy w lekkim dołku :( ...Rossi miałes racje z tym Lejanem abym go właczył do kadry pierwszego zespołu, początki miał na 7 ale tak się rozkrecił ze ma średnią 7.9 po rundzie jesiennej i przedłuzyłem mu kontrakt...Polecem Hangelanda !! Przyszedł do mnie za friko i zagrał 3 mecze na srodku obrony i noty 8,9,8 ...a co do awansu nie powinno być kłopotu poniewaz 3 druzyna ma juz pokaźną przewaga 8) ...mysląc nad następnym sezonem dojdzie do mnie kolega Szymkowiaka, Gokdeniz Karadeniz z friko :D a i jeszcze jedno, wiem ze nie powinniem wam mowic kim grac ale to taka frajda grac Realem i Chelsea i kupowac najlepszych?? owszem tez gram Milanem ostatnio zadko ale głownie grałem zawodnikami z U 20 a nie kupowałem wielkie gwiazdy, dla mnie największa satysfakcją jest zdobycie trofów słabszym klubem...tak jak w Cm03/04 Catanzaro zdobyłem w 4 sezonie LM 8) ale to juz przeszłosc teraz musze cos osiagnac z Koln.Ale zarząd jest wkurwiający po maksie mowią ze są zadowolenie z mojch wyników a okazuje sie ze mowią iz mam zajmowac wyższą lokate w tabeli :roll:

Wróć do „Hyde Park”