AC Milan (zbiorczy)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post autor: Mikusinski » 12 lip 2005, 8:16

I JDT nie che grzac ławy i zamierza odejść. O tego zawodnika ubiega Vfb Stuttgart, Marsylia, Benfica. Portugalski klub złożył ofertę w wysokości 2 mln Ł, jednak Milan wycenia Duńczyka na 3,5 mln Ł. Więc jest możliwe odejście JDT. Pippo jedzie w drugiej połolowie lipca do Antwerpii, gdzie będzie kontynuował rehabilitację i jak wróci może być w dobrej formie i może ze skladu nawet wyeliminować Bobo Vieriego.

Jednak dalej sie przeciąga serial-Gilardino, Parma czy Milan. Sam zadeklarował, że moze jeszcze zostać w Parmie.

Mam kontrakt z Parmą, który obowiązuje do czerwca 2007 roku. Jestem gotów go uszanować i wypełnić. Oni podejmą ostateczną decyzję. Od samego początku deklarowałem, że chcę grać w Milanie po uwzględnieniu charakterystyki zawodników jakich tam mają. Negocjacje między dwoma klubami przeciągają się, podobnie jak wszyscy, czekam na wiadomosci odnośnie mojej przyszłości. Parma zawsze utrzymywała, że chce "zaspokoić" moje prośby, potrzeby, które są jasne i wyrazne, wykluczając inne opcje, które były rozważane przed moim powrotem z wakacji. Alternatywą dla mnie jest tylko pozostać w Parmie aż wygaśnie mój kontrakt z klubem. Nie podpisałem umowy z Milanem"-powiedział Gilardino.

Wróć do „Wracając Do Meritum”