Tour De France

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 12 lip 2005, 20:10

fanfci18 pisze:Armstrong pokazał klase.Ciekwe czy Rasmussen i Valverde beda w stanie walczyc o podium(jazda na czas).Ullrich tak jak sie spodziewalem przyjechał na Tour bez formy, zawiodł mnie Vinokurov.Zobaczymy co stanie sie jutro ale nie sdze aby ktos był w stanie zaszkodzić Tourminatorowi.
Co sądzicie o komentarzu Jarońskiego i Wyrzykowskiego na Eurosporcie.Ja przez cała transmisje mam polewke z tekstow.Goście wymiatają.
Armstrong jest poprostu o klase lepszy od swojego " największego" rywala Ullricha :D :D . Poprostu jak dzisiaj niemca oglądałem i jego grymas na twarzy to mi się jezdżenia na rowerze odechciewa. Rasmussen drugi dzień z rzędu pokazał klase ale nie sądze żeby mógł do końca tuouru wytrzymał obok amerykanina. Etap był bardzo dobry i mi sie podobał. Komentatorzy z Eurosportu są super przynajmniej nie gadają cały czas i kolarstwie tylko podają rózne ciekawostki. Zawsze jeden prubuje być mądrzejszy od drugiego poprpstu super brawo Jaroński & Wyrzykowski :D Ciekawe co by się działo jak by Szpaqu komentował :D :D

Wróć do „Inne sporty”