Mourinho jeszcze duzo musi się uczyć żeby dorównać Fergusonowi . Napewno Jose jest lepszy w taktyce ale w motywacji napewno nie. Poprostu ja w nim widze typoewgo narcyza którego życie jeszcze nie doświadczyło tak aby mógł wyciągnąc wniski z tych doświadczeń. Każdy jest nim zachwycony ja podchodze do tego inaczej napewno nie sądze żeby był najlepszym trenerem świata. Alex , Capello,Ancelotti to jest dla mnie światowa czołówka mourinho dpiero raczkuje więc niech nie będzie taki pewny bo się przeliczy. A pozatym żal mi go jako człowieka , bo z takim podejsiciem przeżyje wkońcu porażke że się nie będzie mógł pozbierać. Glory Glory MURoRo pisze:Wszystko siedzi w glowach zawodnikow ??Rossi pisze:RoRo jak Mu nie ma szans z chelsea to jak ty jeszcze kibicujesz Interowi przecież juve załatał kilka dziur w sklądzie i teraz to jeszcze z większą przewagą wygra lol . Tu nie chodzi o skład bo piłkarze na tym poziomie rozgrywek w najlpeszych klubach mają bardzo zbliżone umiejętnosici. Tu wszystko siedzi w głowach zawodnikó !!!!!RoRo pisze:
Chyba śniszMourinho zdobylby tytul z tym skaldem co ma teraz ale zeby nie bylo nudno to postawnowil zalatac kilka dziur i zmiesc juz teraz rywali calkowicie
:P:P Del Horno sie sprawdzi, jeszcz Crespo wraca, SWP pewnie przyjdzie i sklad bedzie juz dopracowany, na lewej flance Robben, na prawej SWP w srodku Lampard, Atak Crespo i Drogba. To juz jest klasa swiatowa, a jak wspomniec ze w obornie biega sobie taki Johne Terry to drogi Pippenie MU nie ma sznas na pokonanie w przyszlym seznonie The Blues w wyscigu po Mistrzostwo
:D:D
POZDRO![]()
Chciałbym napisać dwa słowaJose, Mourinho
![]()
POZDRO