do mnie tez dopiero zaczyna docierac. musze sobie wrocic do radosci wczoraj na stadionie, bo szczescie i wzruszenie chlopakow plus bardzo ladne zachowanie kibicow na CN, o czym juz pisalo, naprawde mozna powspominac ze lzami w oczach
Ile gratulacji!!!dzieki wszystkim. Wczoraj chyba ilosc wejsc na ten watek pobila jakas "historyczna" liczbe
Co do meczu, to dopiero zamierzam czytac, co zostalo napisane chociazby na watku Barcelony. Ogladajac jeszcze raz jakos wydal mi sie bardzo wyrownany a Barca zagrala na pewno inaczej, tak, jak mozna sie bylo spodziewac. Gdyby nie ta bramka Godina...Gdyby gol Messiego nie byl ze spalonego...(troche mnie to niepokoilo, ale z powtorek wygladalo, ze jednak spalony byl) etc. ale tak mozna by gdybac
Teraz troche radosci, ale chlopaki na pewno mysla o LM a mnie martwi sprawa z Costa...ale cos za cos.
Jeszcze tak a propos Courtoisa- najlepsze dla Atleti byloby go kupic, a Belg po takim sezonie zespolu mysle, ze by sie porzadnie nad tym zastanowil. ale to nie
wchodzi w gre, bo nas nie stac...Mialo byc kolejne juz wypozyczenie, ale pod warunkiem, ze Courtois sie zgodzi na przedluzenie kontraktu z CFC na kolejne kilka sezonow. ale w swietle obecnych wypadkow nie wiadomo, jak bedzie. najbardziej mnie dobijaja plotki, ze Thibaut zamiast dolaczyc do Chelsea,
pojsc na wypozyczenie do jakiejs druzyny z Prem (jesli juz nie zostac na kolejnym wypozyczeniu u nas), mialby trafic jeszcze gdzie indziej (do Barcy?)
Nie wiadomo, co bedzie a jeszcze mysle, ze w jakims stopniu sytuacje skomplikuje (ewentualna) sprzedaz Costy do CFC wlasnie...
Cos na zasadzie, sprzedamy Coste- Thibaut moze zostac na kolejny sezon. i tego wlasnie sie najbardziej boje, czy taki deal juz nie zostal przyklepany
Oby to sie wyjasnilo jak najszybciej.