Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 13 lip 2005, 8:40

Oczywiscie - ze chodzilo mi ze Figo by szalał na PRAWEJ flance :) na lewej SOLARI - a w srodku VERON i STANKOVIC a za nimi super defensywny - CAMBIASSO :) byla by MAX pomoc - mazy mi sie tez zeby tuz za 2 napastników grał RECOBA :)
Czytalem gdzies wczoraj - chyba na planetfootball.com - ze Moratti na 100 % sciagnie Figo - jesli tylko ten zgodzi sie - do Liverpoolu gdy mial isc to zarządali za niego kasy - ale podobno Massimo ma takie uklady w Realu ze nam dadzą go za darmo i Figo zgodzi sie na obnizke zarobków :) Więc na co czekać ????

Brać go !!!
RoRo pisze:
Juras_InterFan pisze:No dokladnie - mysle ze na lewej flance swoimi dryblingami i dosrodkowaniami by nam wiele pomógł :) Ma juz chyba 32 lata wiec kontrakt na 2 lata i akurat Goodbye :) Mysle ze nadal by się za taką kasske !
RoRo pisze: Przeciez Figo to znakomity technicznie ofensywny zawodnik ktory moglby sie sprawdzic w kazdej innej druzynie .. PRzyda sie napewno !!!! jestem za jego transferem. Tylko zeby nie zjudaszowal nam potem do Milanu :P :twisted: :twisted: :twisted:

POZDRO
Ja bym go widziale raczej n prawej bo po co kupowalismy Solariego co ?? :P
fanfci18 pisze:Tylko niestety roznie bywa z jego forma i czesto naduzywa dryblingu.No ale może sie sprawdzi.
To bym powiedzial raczej o Ronaldinho i Robinho :roll:

POZDRO

Wróć do „Włochy”