Re: Puchar Niemiec

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Puchar Niemiec

Post autor: Ebi » 19 maja 2014, 23:14

czarny samael pisze:Ebi, z Twojego wpisu mam wrażenie, że stwierdzasz że jest spalony. A może jestem ślepy, ale jest ręka obrońcy FCB, tam gdzie jest noga piłkarza BVB, a ręka w ataku (piłkarza BVB) jeśli dobrze pamiętam wg przepisów ręki atakującego się nie liczy.
Właśnie stwierdzam, że nie ma spalonego, bo sam często zwracam uwagę na to, że spalony jest wówczas, kiedy wystaje część ciała, którą można przyjąć piłkę. Dlatego napisałem "Michale, bonus dla Ciebie", bo ten szedł w zaparte, że gol nieprawidłowy. Inna sprawa, że nadal nie widziałem dobrego ujęcia z linią bramkową, bo nie każdy wie, ale 3/4 piłki za linią to nie gol co niektórym forumowiczom trzeba było wybitnie tłumaczyć. Szkoda, że dalej nie ma animacji komputerowej a to nie problem - kiedyś pamiętam Real grał z Sevillą i Ramos wybijał piłkę, która w 95% przeszła linię i telewizja hiszpańska zrobiła animację, która jasno pokazała, że ciutkę do całego obwodu zabrakło. Media na całym świecie aż furczały po sobotnim meczu, mnóstwo wypowiedzi o oszustwie, złodziejstwie itp, jakieś żartobliwe fotoszopki nie tylko autorstwa Niemców, ale już solidnej fotki z daną sytuacją czy jakiejś analizy gola - nie ma.

Wróć do „Niemcy”