Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 11:23

radekutd pisze:
Michal_United pisze:Nie potrzeba nam ofensywnego pomocnika. I mam nowy pomysł jesli chodzi o DM :D. Teraz mysle o Hargrovesie(niewiem jak to sie pisze ale napewno chodzi o Owena z Bayernu :wink: ). Może to on by sie nadawał na następce Keano. Ma chyba 24 lata dobry wieka jak na DM i zawsze marzył o grze w Premiership. A co najważniejsze chelsea nigdy sie nim nieinteresowała.

Według mnie Kleberson jest od niego lepszy. Co raz rzadziej grał w pierwszym składzie Bayernu, a do tego jest za słaby fizycznie na taką pozycję.Nampotrzeba prawdziwego "kilera" 8) , który by bronił takich Nevillów przed typami takimi jak Vieira :twisted: . Niewiem czy oglądaliście spotkanie: Drużyna Luisa Figo - Fundacja Mc'donalda. Grał tam Kleberson i całkiem dobrze mu szło. Ja bym go zostawił chyba, że będzie kartą przetargową Miguela. A swoją drogą myślałem, że troche więcej zawodników odejdzie z klubu. A tu jak narazie Carroll, Ricardo i jacyś z rezerw zwolnieni przez klub.

Pozdrawiam
Moze jeszcze ich niepowywalali bo takie typy jak P. Neuville, Fortune, Miller będą kartami przetragowymi :wink:

Wróć do „Anglia”