Re: V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 20 maja 2014, 17:55

PSG - BVB 2:1
BVB - 1:4

Mistrzostwo :jupi: Na początku byłem sceptyczny,ale gdy rozegrałem dzisiaj jeden mecz w sezonach po tym meczu wróciła wiara i umiejętności w tej drużynie...Co do samego dwumeczu długo zastanawiałem jak do nich podejść,ale stwierdziłem,że nie ma co bronić i trzeba atakować...W pierwszym meczu choć statystyki się pod koniec wyrównały to moim zdaniem zasłużone zwycięstwo...Ciągły atak,wyjście na prowadzenie jeden błąd i od tego momentu zmienił się mecz grało się ciężej koniec końców piękny strzał Ibry i jakoś udało się dowieźć i kontrować bo swoje sytuacje na podwyższenie wyniku też miałem..Drugi mecz już nie zwykle zacięty choć prowadziłem 2-0 po 15 minutach to również mogłem takim rozmiarem przegrywać...Potem przeciwnik miał jakieś problemy,trochę mnie to zdekoncentrowało ale o dziwo zamiast stracić bramkę wyprowadziłem groźną kontrę i Ibra oddał strzał po dośrodkowaniu jakiego bramkarz się nigdy niespodziewał w środek bramki...BVB atakowało Sirigu wszystko bronił,ale zespołowi z Niemiec udało się strzelić bramkę honorową- dużo szczęścia miałem w tym meczu i bardziej sprawiedliwy byłby remis :) Jest tytuł :D Szansa na zdobycie potrójnej korony i nie ukrywam,że mam na Niego chrapkę,bo jeszcze nikt tego nie dokonał :P
Superpuchar PSG - Polska także szanse są choć każdy wie jak Tomusmc ma opracowaną Polskę - T.Silva również nie może się doczekać :D
Dzięki za meczyki i do następnego :)

Wróć do „Gry Forumowe”