Re: Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: ryba_82 » 22 maja 2014, 20:20

Richards,Zabaleta i Sagna- trochę przy dużo jak na jedną pozycję.Widocznie jednak Micah odejdzie albo Anglik lub Sagna zagra na środku obrony w przyszłym sezonie.Nie wiem co tam Pellegriniemu chodzi po głowie,ale Francuz w Arsenalu grywał na środku i prezentował się nienajgorzej.Fajerwerków oczywiście nie było,ale chyba nigdy plamy nie dał,jeśli się mylę to niech fani Kanonierów mnie poprawią.Richards też miał epizody na środku i dawał radę,więc może jednak zostanie i tam Pelle widzi jego przyszłość w City choć mimo wszystko wydaje mi się,że pożegnamy Anglika tego lata :(

Co do tygodniówki to cały czas mówiło się o 100tys.,a Arsenal podobno dawał Francuzowi 80.Guardian to jednak rzetelne źródło,więc może rzeczywiście Sagna dostanie te 120tys.Gość przychodzi za darmo,a tacy zawsze dostają więcej.Jeśli dodamy do tego fakt,że na Eastlands od pewnego czasu płaci się bardzo dobrze to ta tygodniówka specjalnie mnie nie dziwi.

Skoro już jestem to dodam,że pojawiło się nieoficjalne info iż w przyszłym sezonie w LM będziemy musieli wystawić nie 8,a 5 wychowanków.To ma być ukłon UEFA ze względu na ograniczenie kadrowe jakim ukarała nas właśnie UEFA.Na koniec cytat:
Nie mamy żadnych długów, ani grosza zadłużenia. Dla mnie to zrównoważony model, jadnakże nasi PRZYJACIELE z UEFA twierdzą inaczej.
Khaldoon Al-Mubarak na temat kary od UEFA :lol:

Wróć do „Anglia”