Ja pismakom wierze bo ostatnio mają doskonałe wtyki w klubie i wszystko im się zgadza z istotnych kwestii . Evra został co cieszy ale o tym zadecydował LVG- on też jak sam wspomniał rozmawiał o transferach z Edem i Glazerami- dzisiaj mamy efekty.O ile z Czeskiem była niesmaczna zabawa tak z Kroosem sprawy były bardzo dalko- Moyes latał po Nimeczach , był widywany w rozmowach z agentem Kroosa.Po prostu lista Moyesa(transferowa) poszła w odstawkę przy zatrudnieniu LVG.Mądrzejsi mówią że nie chciał Williama Kroosa i jedynie Shaw przyjdzie.Oczywiście nie daje temu 100% wiary ale temu wierze bo jak nazwać fakt że dzisiaj media podają info o Kroosie a ten nagle w Bildzie udziela wywiadu? Nie wierze w takie przypadki.Zobacze na koniec okienka, gorszego mieć nie możemy- ciekawi mnie tylko jaki plany ma LVG na środek pola kiedy odpala 2 takich piłkarzy. Prasa ta mniej wiarygodna pisze o Snejdrze i Clasim(czy jak mu tam)-szczerze dziękuje za takie nazwiska.Podobno Konoplanka jest blisko nas.bez komentarza.
Ogolnie jestem ciekaw co Holender tam sobie wymyślił - obyśmy nie zostali zasilieni jakimiś gwiazdkami z Holandii bo jesli spierdolimy to okienko to możemy się odradzać kilka lat dłużej.
Szczerze to nie chce mi się wierzyć że odpuszczamy Kroosa.....to jest tak debilne..