Bezpłatne pamiątki piłkarskie

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post autor: Darkman1948 » 14 lip 2005, 10:43

Kiedys wysylalem listy do klubow droga normalna ale teraz nie mam czasu. Z ciekawszych rzeczy to dostalem plakat, 2 breloki (plastikowy i metalowy), podkladke pod mysz i proporczyk od Vasco da Gama z Brazylii :D niedlugo potem wyslalem jeszcze raz ale tym razem nie bylo odpowiedzi. Malo rzeczy mam z Hiszpanii (zdjecie Torresaa z Aletico Madryt, odznaki Barcy i Celty Vigo i dwa zdjecia druzyn: Barca i Real) Nic nie przyslali mi jeszcze z Wloch, chyba ze pisalem do pilkarzy. Mam np. fotke Sabriego Lamouchi z okresu jego gry w Parmie i fotke Alexa Del Piero (dostalem po roku czekania :wink: ) Odpisal mi Celtic Glasgow przysylajac zdjecie druzyny jakas gazetke reklamowa z pamiatkami. Z Anglii praktycznie zawsze jest jakas odpowiedz.Ostatnio tylko z Crystal Palace nic nie dostalem. Niemcy wypadaja calkiem niezle.Odpisaly mi m.in. Hertha,Bayer i Wolfsburg. Warto tez napisac do FIFA-odsylaja m. in. naklejki, ksiazke z adresami wszystkich swiatowych federacji, odznaki.UEFA to samo tyle ze ksiazka ma adresy klubow europejskich.

Wróć do „Wracając Do Meritum”