Też gram Milanem. Zrobiłem sobie krótką przerwę po 8 sezonach Depor. Z tymże zacząłem na podstawowej łatce. Jakoś nie lubię grać po zimowych transferach. Najpierw zacząłem od odpalania piłkarzy. Od razu sprzedałem Montolivo, Balo, Muntariego i Emy. W zimie odeszli jeszcze De Jong oraz Birsa. Zacząłem sprowadzanie od Dorii, Schneiderlina, Cerciego(gra zaskakująco słabo) oraz Blinda. Holender jest straszny. Po sezonie wypad wraz z Abate, Pazzinim, Abbiatim(cały sezon w rezerwach), Nocerino i Robinho. Sprzedam jeszcze Matriego pomimo fajnego sezonu i zapoluje na Lukaku. W styczniu sprowadziłem jeszcze Stanciu(bardzo dobry OPŚ) oraz Mitrovicia. SA zdobyłem zaskakująco łatwo. Już od listopada miałem 10 pkt przewagi. Europejskich pucharów nie warto komentować nawet. W następnym sezonie głównymi celami są Kovacic, Nyom oraz jakiś ŚO i pewnie Rui Patricio. Bo pewnie na kilka innych perełek mi nie starczy kasy jak Shaw, Peruzzi czy Florenzi. Dostałem też zaskakująco ciekawych juniorów.
Z plusów sezonu Matri. Strzelił coś ponad 20 bramek i dołożył do tego prawie 20 asyst. Prawie cały sezon też rozegrałem Cristante. Niang o którego się obawiałem(dlatego ściągałem Alessio) zdobył 15 goli.
Fajne transfery zrobiłeś mimo iż gracz Zivkovic czy Coentrao(mimo ceny) mnie nie przekonywują.