Re: FMy

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: FMy

Post autor: Arwin » 13 cze 2014, 14:03

Obrazek

Kontynuuję karierę Hibernianem. Tym razem udało się zdobyć potrójną koronę, do zdobytych pucharu ligi i kraju udało się w końcu prześcignąć Celtów. Tym bardziej mnie to cieszy, bo Celtowie zamiast kupować zawodników ich wypożyczają i tym oto sposobem wzmocnili się m.in Zahą, który robił im grę przez cały sezon. Ja natomiast z moim marnym budżetem nie mogłem zdziałać za wiele. Pomocne okazało się podpisanie umowy patronackiej z Monaco, z którego wypożyczyłem Carrasco, Pi i Tisseranda. Tylko pierwszy okazał się niewystarczająco dobry na szkocką ligę, reszta spisywała się bardzo dobrze. Z wolnego transferu ściągłem Steva Sidwella, McEvoya, Gaela Kakutę i Edu Ramosa.

O ile w pucharach krajowych i w lidze szło mi wyśmienicie, tak na europejskich salonach mnie zabrakło. Odpadłem w ostatniej rundzie eliminacyjnej z OB. Znowu ofensywa spisywała się genialnie, trio Klasnic - MacLean - Craig zdobyli kolejno : 26, 31 i 29 goli. Craig znowu był najlepiej asystującym zawodnikiem z 29 asystami na koncie. A MacLean to w ogóle jakiś fenomen, typ ma szanse pójść za wielkie pieniądze, już teraz w wieku 19 lat jest wart 3,3 miliona, Chelsea przed sezonem dawała prawie osiem milionów. W tym sezonie w 48 spotkaniach strzelił 31 bramek i zaliczył 18 asyst, załączam screena:

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”