Ale ja o czymś innym.
Po meczu Hiszpanii z Holandią chciałem zmienić formację z 4-3-3 na 3-4-3, bo z obrońców co zapunktowali miałem tylko Ramosa, a reszta miała mecze dopiero wczoraj i dzisiaj, a z kolei dużo moich pomocników grało w międzyczasie, więc tutaj chciałem nabić trochę punktów. No to wybieram nową formację i wyskakuje okienko, że mogę stracić pkty jak to potwierdzę. No ale ok, obrońców jest 4, zabierze tylko jednego i pomyślałem, że na pewno nie zdejmie mi Ramosa, który już grał tylko jakiegoś innego, który wciąż czeka. Klikam i co? Ta durna gra zdjęła mi Ramosa i 9 pktów poszło się gonić. Co za bzdura!! I żeby to było tak jak w poprzedniej edycji, czy czasem UCL Fantasy, że można kliknąć cancel i poustawiać to wszystko na "murawie" tak, aby grało to rozumiem, ale jakiś niemądry człowiek wpadł na pomysł, że teraz każdy ruch w "My Team" jest automatycznie zapisywany. W tym momencie boje się cokolwiek klikać, żeby znowu nie stracić punktów.
Mam 68 punktów, a do gry jeszcze Mertens, Hazard, Lukaku i dwóch nołnejmów z Algieri. No ale boje się zmian robić, no
Czy ktoś wie jak to bezpiecznie obsługiwać?
ps.
Chyba zaczynają coś poprawiać, bo wyświetlają mi się punkty graczy na rezerwie, a także w okienku "Your Profile" - wcześniej tego nie było. Druga sprawa, że jakąś godzinę temu zabrało mi 11 pktów od Messiego, tak jakbym zdjął mu kapitana, a nic takiego nie robiłem. Czeski film.