Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 15 lip 2005, 16:04

BartiX_FCI pisze:
Ibrahimović18 pisze:
BartiX_FCI pisze::lol: Moze i wygraliscie scudetto, ale nie zapomnijscie ze z nami dostaliscie......wiec gdyby nie ten slaby nasz poczatek to my bysmy byli 1 a nie Wy.....wiec w tym sezonie scudetto bedzie nasze.... bo my juz sie zgralismy,dokonalismy dobrych transferow i my bedziemy rzadzic we Włoszech
A gdyby nie słaby nasz mecz z Liverpoolem to bysmy lige mistrzow wygrali :lol: Jaki z ciebie koles :D "gdyby nie slaby nasz poczatek..." hehehe
slaby mecz........hehehehehe byliscie slabsi i tyle.... a pzoatym jesli anwet byscie wygrali to jeszcze byscie niemieli pucharu bo niewiadomo co by bylo w finale...jasnowidz z ciebie ? lol
Widac niestety ,ze nie zrozumiales mojej aluzji :!: ty napisales ,ze gdyby nie slaby poczatek to.... mnie takie cos smieszy wiec napisalem cos rownie glupiego na temat Juve :!: Śmieszy mnie rozumowanie typu Co by bylo gdyby .... to jest śmieszne i żałosne .... Inter byl 3 bo mial slaby poczatek , a juve odpodlo z LM bo zagrali slabo z Liverpoolem i tyle ,wiec po co gadanie tego typu :?: No ,ale jak kto lubi :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”