Na Włochy jest kurs jaki jest, bo Kostaryka sprawiła niespodziankę w pierwszym meczu i bukmacherzy nie mogli dać znowu zbyt niskiego kursu na Italię. Sam zagrałem na ich zwycięstwo. Dla mnie drużyna z Ameryki Środkowej zagrała jeden mecz życia na tym turnieju. Włosi też nie mają co kalkulować, bo nawet dzisiejsze zwycięstwo nie daje im pewnego awansu. Przecież gdyby dziś mieli stracić trzy punkty, to w ostatnim meczu będzie niezła nerwówka z Urugwajem, który po zwycięstwie z Anglią dalej liczy się w grze o pierwsze miejsce. Azzurri są zbyt doświadczeni, by kombinować i muszą dziś wygrać, nie ma innej opcji.Darkman1948 pisze:Ja bym nie stawiał na Włochów. Kurs już wczoraj podejrzanie wysoki (1,50) a dzisiaj jeszcze troszkę urósł (1,53). Coś czuję, że przed meczem będzie można łapać za 1,6 - 1,65. Postawiłem na remis i under 2,5 @ 5,00 i DW 1:1 @ 7,5. A jak będzie to zobaczymy.
Ode mnie dziś poszły dwa zakłady jeszcze: gol Benzemy oraz Niemcy na podium Mundialu. O ile tego drugiego jestem niemal pewny, o tyle dziś kciuki trzymam po prostu za Benzemę. Mam nadzieję, że hat-trick w ostatnim meczu nie był przypadkiem i dziś z nieco bardziej wymagającym rywalem także pokaże klasę.