Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 15 lip 2005, 16:19

BartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko..... :wink: :wink: A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....

P.S - Panowie bez takich nerow.....:) wuluzujcie :) bo mnie jeszcze zjecie zaraz....... :lol: :wink:
Ja nie porównuje De Rosiego i Ruuda umiejętnosiciami!!! Ja tylko mówie mentalnie że Ruud jest bardziej doświadczonym zawodnikeim i pewnik jest więszkszy że poradzi sobie po tej kontuzji i wróci do dawanej formy co jest mniej prawdopodobne w przypadku jeszcze nie ukształtowanego De Rossiego. Który jeszcze tak naprawde nic nie pokazał ( jak sam powiedziałeś przez kontuzje) więc jak można mówić że jest dobry. No ale masz racje ten temat nie ma sensu :wink: Bo on i tak nie przyjdzie do MU i jego losy fige(chciłem napisać coś innego) mnie obchodzi :D

Wróć do „Anglia”