No ale to sie inaczej sytuacja przedstawia. Trzeba myslec realnie ... Mu ciezko bedzie wygrac z Chelsea ktora wzmocnial sie juz Del Hornem a ma jeszcze zamiar sciagnac Phillipsa a to przy inteligencji i błyyskotliwosci pana ktorego oblicze ozdabia moj avatar oznacza tylko ejdno - porazkeradekutd pisze:RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ...![]()
W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...
POZDRO
Widzisz RoRo, jak to jest. Ty podobie jak on pisałeś o United. Może teraz Ci będzie głupio!
Pozdrawiam
Inter ma lepsza sytacje bo tak naprawde powalczy tylko z Juve i Milanem, a ze Juve pozyskalo Vieire to nie obawiam sie juz o potyczki ze stara dama ... ciekawi mnie to czy damy rade z AC Milanem ale jestem dobrej mysli ...
POZDRO