Re: Testy w drużynach młodzieżowych

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Re: Testy w drużynach młodzieżowych

Post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:09

mimek pisze:
RoRo pisze:Mam takie pytanko. Jak chcialbym np isc sobie do klubu Manchester United nie ?? Nie chodzi mi tu o pierwsza druzyne tylko te mlodziezowe gdzie mozna isc na testy i jak sie jest dobrym to mozna trenowac ...

Wie moze ktos jakego rodzaju sa takie testy i gdzie sie do czegos takeigo zglosic i czy wogole mozna ?? :wink:

Jak wiecie cos to piszcie ...

POZDRO
Nie mozesz sie sam zglosic :!: , jak jestes naprawde dobry to cie sami wypatrza. Moze nie od razu Man utd, ale jakies polskie napewno. A jak to wyglada :?: Poprostu trenujesz z rowiesnikami a trenerzy ci sie przygladaja, jak beda chcieli cie sprowadzic to jeszcze badania lekarskie. Jak jestes naprawde dobry to sie po ciebie zglosza, nic na sile :D Ja mialem w 2004r jechac na testy do 3ligowego klubu ale zlapalem kontuzje(skrecony staw kolanowy i krwiak, ta kontuzja ciagle sie odnawia wiec juz chyba nie bede mogl grac) :cry:
pozdro
Co ty gadasz nabory są organizowane i to w różnych kategoriach wiekowych( W Holandii tak jest) Nie wiem czy w Angli ale pewnie też są takie "castingi" :D . W chelsea są obozy letnie i z nich też się wyłaniają zawodnicy(np Terry). RoRo musisz mieć jakieś dojsicie.
Teraz powem historie ale nie wiem czy to prawda:
Taki typ z moje miasta wyprowadział się do Holandii , jego ojciec był dyrektorem sieci supermarketów i że była na takich testach w Ajax Amsterdam. Ja tego typa zanłaem i nie był starsznie dobry( gorszy odemnie :D ) i się dostal póżniej dzwonił do mojego kolegi i mówił że tam tacy super nie przychodzą. Nie wiem czy to prawda :roll: Bo jak by taki np. Żurawski poszedl tam w wieku 10 lat i to teraz grał o niebo lepiej !!! Tzreba mieć talent ale szkolenie też tam jest nieziemskie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”