Ten bramkarz to Ron-Robert Zieler zawodnik FC Kolen rocznik 1989. Manchester podpisał z nim kontrakt w lecie 2004. Scauci United wypatrzyli go na turnieju Manchester United Premier Cup( kiedyś Nike Premier Cup, kto gra w pilke powinien wiedzić o co chodzi). Podpisal kontrakt już dawno tylko jeszcze miał gimanzjum czy coś i został e Niemczech. Ale w tym sezonie ma dołaczyć do akademi MU. Tony Coton który zajmuje się barmkarzmi mówił że to najbardziej utalentowany bramkarz z tego wieku w Europie. Teraz napewno będzie grał w młodzieżowych drużynach ale kiedyś może coś z niego będzie.Michal_United pisze:Ja nic do Becksa nie pisałem, bo nieuważam żebym na ostrzeżenie zasłużył. Owszem wypowiadałem sie w tym temacie, ale sie chyba niekłuciłem. Ale jest spoko, narazie mam dwa i nawet to ładnie wyglądaradekutd pisze:P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno![]()
.
Jesli chodzi o Fostera to ja moge w ciemno powiedziec że jest lepszy od Carrola. Ale w tym roku jeszcze w trakcie sezonu podpisalismy kontrakt z jakims niemieckim bramkarzem. Co z nim slyszeliscie cos