Testy w drużynach młodzieżowych

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 15 lip 2005, 22:45

Rossi pisze:
mimek pisze:Ale Rossi zobacz ze RoRo w peirwszym poscie zapytal sie o druzyny mlodziezowe a nie szkolke :!:
Jest zasadnicza roznica miedzy szkolka a druzyna juniorow, bo akurat do szkolki sa organizowane "castingi" i zawodnicy trenujacy w szkolce mieszkaja w internecie i za pobyt w szkolce chyba sie cos placi(ale nie jestem pewny) a jak ktos chce grac w druzynie juniorow to przeciez nie zrobia castingu, tylko poprostu wyslannicy obserwuja gracza i wtedy zapraszaja go na testy.
POZDRO
Chyba jakieś male nieporozumienie :D
Ja też mówie o druzynach młodzieżowych takich profesionalnych , sekcjach i chyba RoRo o to sie pytał :roll: Ale przcieżnajwiększe klubu mają swoje szkółki i własinie RoRO chcialby pójść ta takiej szkółki(akademi) Szkółka i drużyna juniorów to to samo!! :D
Dobra mi sie wydaje ze jest tak. Np Ajax ma Ajax Amsterdam, Axax b, Ajax c, Ajax d, Aja e. Do ajaxow tych nizszych mozna isc przez taki casting i wogole a potem pniemy sie w gore i jak idzie nam dobrze to trenezry awansuja nas do wyzszych druzyn :]

Chyba jednak nie ma roznicy miedzy szkolka a druzyna mlodziezowa bo i tu i tu sie szkoli mlodzez :P

POZDRO

Wróć do „Wracając Do Meritum”