Testy w drużynach młodzieżowych

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 15 lip 2005, 23:09

RoRo pisze:
Rossi pisze:Ale mi się wydaje że Ty RoRo jest już troche za stary ( ale nie zniechęcaj się). Bo jak byś był dobry to by cie już w Polsce wypatrzyli, ale życze ci jak najlepiej , kiedyś też tak sabie myślalem że bede grał w United a teraz che grać tak w 3 lidze :D :D
Patrzac na kariere Gabriela Batistuty to mam jeszcze sporo czasu bo on w moim wieku jeszcze pasal owce i kury a w pilke gral tylko od czasu do czasu i sie zbytnio nei przykladal :] A kto powiedzial ze musze w wieku 20 lat grac w powiedzmy perwszej lidze polskiej ?? Jak bede mial 25 lat (czyli za 10 lat ) to do tego czasu moge poczycnic olbrzymie postepy. Uwierz mi, ja nie chce byc genialnym dzieckiem futboly, zdaje sobie sprawe ze nim nei bede ale kto powiedzil ze nie moge zostac pilkarzem i blysnac tak jak Krzynowek, w wieku 27 lat, albo jak Rigano w wieku okolo 30 :wink:

15 lat za stary ?? :wink:

POZDRO
A ty wogóle grasz w jakimś klubie czy chcesz zrobić kariere tak z miejsac :D Napewno jak byś był dobry to w tym wieku powinineś mieć jakieś propozycje albo coś w tym stylu . Mój znajomy teraz jest w Górniku Łeczna ale on w turniejach juniorskich była prawie zawsze najlpeszy zawodnik. Jak był młodszy i był na turnieju we Włoszech to go chcieli kupić makaroniaże i zapewnic dom , prace dla rodziców, szkołe dla niego, więc chłopak ma napewno talent ale co z tego jak ciągle jeszze gra w rezerwach łecznej . Normalnie dla mnie bardzo dobry zawodnik , talent ogromny ale co z tego jak prawie nie gra w pierwszej lidze ale RoRo nie znam cie ale nie sądzie zebys był lepszy od niego więc tobie jeszcze trudniej bedzie zrobic kariere.

Wróć do „Wracając Do Meritum”