Kto bedzie mistrzem Hiszpanii?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 9:49

Nie mow Zawdi hop poki nier przeskoczysz...Barca to barca tamto śmieszne moim zdaniem, barca tez miala duzo szczescia w zeszlym sezonie sędziowie nie gwizdali duzo karnych w przeciwną strone zas w strone barcy na zawolanie nawet z 18 m byly dyktowane karne :? ...ale o tym, ni bede mowił. Fakt faktem Barca ma druzyne, ma piłkarzy jednych z lepszych naświecie na kazdej pozycji, mwisz liga Hiszpanjska ejst dla niej zaslaba...heh powinna ja pzejsc bez porazki i staraty gola wtedy bys mogl to mwic wygrała ja z przewaga 4 ptk,. z 2 bramkami strzelonymi wiecej i 4 mniej straconymi, natomisat wygrala o 2 mecze mniej niz Real niz ten Real ktyory wszystko fuksowal, ktoremu pomagali sedziowie i grał do bani piłke...Uratowały was remisy i dobrze o tym wiecie, dołuzcie to co Real dokładal gdy byl w glorii mistrza Hiszpani czy Kontynentu, polot, byłysk i finezja przekladala się na efektywnośc u was tego nie mm...zreszta gracie ładną pilke nowoczesna taka jak Real grał w roku 2000 czy 2002 w tedy barca skupiala się na usypianiu rywali milionem podan a wozkiem napedowym był Rivaldo...Gracie widowiskowa piłke od sezonu reszta była tez widowiskowa na swoj sposob...Wakacje mogly rozmontować wszystko nawet najlepiej rozumiejaca sie druzyne...teraz wszyscy startuja od "0 " i kazdy ma szanse ale faworytem jak zawsze będa Real i barca...a dla mnie wygra Real...

Wróć do „Hiszpania”