Shawa przepłaciliśmy ale lepszy on teraz niz Baines rok temu za 20. Możemy mieć obrońce na lata.Już teraz jest wybierany na najlepszego LB w lidze.Kwota za duża ale jesli wypali mamy obrońce na dekade któremu Hiszpania się nie będzie śnić.
Herrera też kosztowal dużo ale świetnie pasuje do MU. Swietny technicznie walczak który sprawia wrażenie inteligentnego gościa.Widziałem wywiad po Angielsku i jestem pod wrażeniem. Kwota spora jednak zyskujemy gracza który moze nam dać ogromną jakość- dodatkowo głodnego zwycięstw.
Co do transferu Andera to wiele się czyta że sam zrezygnował z częsci wypłaty by dołożyć do transferu i dlatego będzie dość mało zarabiał. Sumując zyskujemy 2 głodnych gry i walki zawodników którzy nie odstawiają nogi.czy przepłaciliśmy zobaczymy.Co do Shawa to się boje troche o wiek i presje(dobrze ze jest Evra).O Andera jestem spokojny.Pamiętam jak z Mata ,Martinezem i Thiago oszmieszali Anglie na Euro 21 i marzyłem by mieć kogoś z tej lini pomocy.Będziemy mieć Mate i Andera.
De Vrij zaklepany wg poważnych zrodel. trzeba czekać na koniec MS. LVG czeka sporo pracy bo trzeba troszke oczyścić kadre i paru łebków posłać na wypożyczenie.