Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Alkoholiko » 16 lip 2005, 16:41

głownym chyba problemem w zeszłym sezonie był brak odpowiedniej liczby dobrych obrońców!

Skład Legii (obecny):
Bramkarze:
1.Fabiański; 12.Mucha; 27.Zaremba
Obrońcy:
2.Choto; 3.Szala; 4.Cruz; 7.Sokołowski; 11.Kiełbowicz; 16.Djokovic; 19.Rosłoń; 24.Ghanem; 25.Rzeźniczak; 26.Kaczorowski; 30.Gmitrzuk; Ouattara; Poledića; Starowicz; Dudek
Pomocnicy:
6.Jarzębowski; 8.Surma; 10.Vuković; 13.Smoliński; 14.Karwan; 18.Magiera; 20.Szałachowski; Wróblewski
Napastnicy:
9.Włodarczyk; 15.Janczyk; 17.Zjawiński; 21.Chmiest; 22.Klatt;

kursywą wypisałem tych zawodników którzy niewiadomo czy będa graliw Legii w przyszłym sezonie!

Odeszli: Boruc(Celtic); Krzyształowicz(Jagiellonia); Jóźwiak(koniec kariery); Sokołowski I(Łęczna); Saganowski(Vitoria Guimares); Stanford(Sandecja); Korzym(Odra W.)

Przymiarki: Przemysław Kaźmierczak(P-Pogoń); Masena Moke(A-Beroe); Jacek Bąk(O-Lens); Stanislav Sestak(A-Zilina);

Pierszy skład - wedłuh mnie:
-----------------Fabiański
Sokołowski - Szala - Choto - Kiełbowicz
--------Rzeźniczak - Magiera
Szałachowski - Smoliński - Karwan
------------------Klatt

Podkreśliłem Sokoła bo dla mnie gra tragisznie...ale ktoś musi na prawej stronie (Kaczor jest gorszy)....najlepiej by było gdyby Legia zakontraktowała Bąka - ten wtedy by zajął miejsce Szali, a Szala przeszedłby na lewą strone za Sokoła!!

Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 15:26 przez Alkoholiko, łącznie zmieniany 4 razy.

Wróć do „Polska”