Verma nie będzie miał pewnego miejsca- mamy Evansa który powinien być liderem zespołu. Jest Jones który musi tam zacząc grać, Small któremu zmiana pozycja zachamowała rozwój, będzie ten telenciaj De Vrij i Verma. Ja tutaj chęć zyskania doświadczenia posiadając Verme której czasami można brakować. Co do z drowie to sprawdzam i w ostatniem sezonie miał problemy ze zdrowiem bo wczesniej 2 sezony z rzedu grał po 29 meczy ligowych.Czy to mało nie wiem, pojęcie względne.
Naszej obronie potrzebne jest doświadczenie, ja licze ze Jones zacznie grac na środku, ze Evans zagra jak za najlepszych lat, Small jak w 1 sezonie, De Vrij na miare talentu ale tutaj poza Evansem brakuje kogos doświadczonego.Verma to spełnia. I lepszy taki zakup niz Mangala za 40 mln. OK Garay byłby lepszy ale mleko sie rozlało. Jest do kupna doswiadczony w Prem zawodnik w dobrym wieku który podniesie konkurencje i da doświadczenie. Nie jest to zakup idealny ale daje środki na kolejne wzmocnienia w lini pomocy. Sam bym wolał Hummelsa ale bądzmy poważni,ciężko na rynku o dobrego stopera za normalną kase, chyba ze Jagielka