Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 20:28

Ibrahimović18 pisze:
piwus pisze:Nie wiem co inni sądzą, ale myślę, że nieładnie pisac przy kazdej okazji "Andrij Komunista". Oczywiście podziwiam Twoją inwencję twórczą, ale to naprawdę nietaktowne. Szczególnie, że sa tu jeszcze kibice Milanu (którzy jak po Tobie pojadą, to również coś dostaną, więc Twoja propozycja jest nie na miejscu). [/size

a określenia typu Tudor to kołek ktore pojawiały sie prawie w każdym komentarzu pana ZAZY ,EPOka ,albo przekręcanie np. przez Figo 11 nazwy Juventus(Juve) na Jufe to jest ładne :?:
Tylko Ty chyba wiesz tyle o polityce co Juventus o prawie anty-dopingowym. Podważasz wykor sądu ?? Chyba nie ?? A lekarz którego klubu został skazany za podawanie mi. EKO w latach świetności ?? No dziecko troche paragrafy sie kłaniają co innego oskarzony co innego skazany :D a co innego ...

Dla twojej informacji :D Sheva i jego kandydat w wyborach podczas kampani :p [patrz zdjęcie]

Mam pytanie bo nie chce mi sie czytać wszystkiego :roll: To jest tamet tylko bo pisania o ewentualnych wykroczaniach w komentarzach ??

Bo jak tak to pytanie czy pisanie na temat "cioci Basi" w komentarzu choc news doczyty "wujka Stasia" jest wykroczeniam ?? :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”