Już wróciłeś i prowokujesz, ale dobra. Czemu namówił na judaszenie? Emerson bardzo dobrze czuje się przy Capello dlatego też przyszedł za nim do Juve. Jeśli dobrze pójdzie to zawita do nas także Cassano chociaż bym go nie chciał. A co powiesz o Pippo? też jest judaszem, to samo Seedorf i chociażby Pirlo, ale co ja ci będę mówił. Za bardzo się zapatrzyłeś w Milan_*For_zaza_Milan*_ pisze:Już lepiej chyba dzwonić (przyjaciele) niż nawawiać do judaszenie![]()
Którko mówiąc można powiedziećze Real zacza robic jak Juve tylko Juve jeszcze ma sedziów a Real nie
![]()
![]()
Pozdrów ojca, widać, że tęskni za nami, ale niestety takie prawo dżungli_*For_zaza_Milan*_ pisze: Honor ?? i Juve nie ma takiego czegos a jak chcesz to zadzwon do mnie mój stary mówi że chetnie się pośmieje z 12 latka który kibicuje klubowy który w latach 90 zabijał football poprzez pewne anaboliki![]()
Oprócz ciebie to nikt się nie śmieje, ale cóż_*For_zaza_Milan*_ pisze:Co ma Moggi do Milanu ?? naszczeście nic bo bym sie musiałe wstydzić a tak moge być dumny ze klub poniósł kare a nie został skazny i smieje sie cała europa no i ten drugi koszyk![]()
![]()
No masz rację Zaza, to samo myślał Gattuso przed testami i zwiał_*For_zaza_Milan*_ pisze:Teraz można mówić kto nie ma w głowe ten ma z żyłach![]()
Jeszcze co do tematu. Co z tym Moggim? według mnie jest wszystko w porządku