Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 21:14

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Już lepiej chyba dzwonić (przyjaciele) niż nawawiać do judaszenie :) :P Którko mówiąc można powiedziećze Real zacza robic jak Juve tylko Juve jeszcze ma sedziów a Real nie :lol: :lol:
Już wróciłeś i prowokujesz, ale dobra. Czemu namówił na judaszenie? Emerson bardzo dobrze czuje się przy Capello dlatego też przyszedł za nim do Juve. Jeśli dobrze pójdzie to zawita do nas także Cassano chociaż bym go nie chciał. A co powiesz o Pippo? też jest judaszem, to samo Seedorf i chociażby Pirlo, ale co ja ci będę mówił. Za bardzo się zapatrzyłeś w Milan :lol:
_*For_zaza_Milan*_ pisze: Honor ?? i Juve nie ma takiego czegos a jak chcesz to zadzwon do mnie mój stary mówi że chetnie się pośmieje z 12 latka który kibicuje klubowy który w latach 90 zabijał football poprzez pewne anaboliki :lol: :lol:
Pozdrów ojca, widać, że tęskni za nami, ale niestety takie prawo dżungli :twisted: co ty jeszcze z ojcem mieszkasz? :shock: :lol: 30-stka na karku, a jeszcze z ojcem się cieszy...ooo ludzie co to za naród. Mój ojciec śmieje się z Milanu bo kiedy polecieli do Serie B to były jego lata 8) Powiedz mi jeszcze jaki honor ma Milan? co roku pewni są wszystkiego, czują się najsilniejsi, a tu na koniec Carlo i reszta zbierają baty, to jest honor? nawet nie potrafią się przyznać do porażki.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Co ma Moggi do Milanu ?? naszczeście nic bo bym sie musiałe wstydzić a tak moge być dumny ze klub poniósł kare a nie został skazny i smieje sie cała europa no i ten drugi koszyk :lol: :lol:
Oprócz ciebie to nikt się nie śmieje, ale cóż :lol: Chciałbyś żeby Gialliani miał taki łeb do interesów jak Moggi :twisted: Niestety tak nie było i nie będzie.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Teraz można mówić kto nie ma w głowe ten ma z żyłach :lol:
No masz rację Zaza, to samo myślał Gattuso przed testami i zwiał :D :roll: 8)

Jeszcze co do tematu. Co z tym Moggim? według mnie jest wszystko w porządku :) Jak zwykle transfery przeprowadzone z głową, ale przecież mercato nadal trwa. Chłop ma łeb do interesów i mam nadzieję, że to też pomoże przy sprowadzeniu Miguela. Jedyne co mnie dziwi (możliwe, że to tylko plotki) to jest to, że jak skończy mu się kontrakt (2006 rok) to odejdzie do Interu...i tu się zaczyna problem. Może z Moggim Inter w końcu by coś zdobył? ja jednak wolę żeby siedział w Juve 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”