Abramowicz

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 22:34

Racja ma Niggaz przeciesz Shauna Wright - Phillipsa chciał by nie jeden klub z elity. Ten koleś jeszcze sie rozwija i jak już lata po skrzydle. A karde maja kompletna ale ja napisze PRAWIE. :D Ja jestem pod wrazeniem tego ze Jose obrał inna taktyke transferwa niż Ranierii i Romek wcześniej. Mourinho pokazał światu ze to on rządzi Chelsea. Bo mógł by kupic nie jedna gwiazdeczke za grube miliony ale wtedy właśnie liczyła by sie kasa a zarazem "przyznał" by sie do bledy przy wyborze tych piłkarzy których zakupił wczesniej. Del Horno jest wzmocnieniam. Nie wiadomo czy sprzedadzą Gallasa może nawet nie. Odeszli Kezman, Smieritin i Parker. Teraz stawiam ze Chelsea kupi napastnika ale nie za 50 milionów tylko takiego którego Mourinho sobie upatrzył wcześniej.

Najlepsze jest to ze prasa widziałe takich gracz na Stamford Bridge ze tylko sie bać nowej Chelsea. A jak już wiadomo nie złozyli nawet ofert za graczy przypisywanych im. Eto'o Ronaldinho, Trezeguet, Gila, Torres, Tylko pytali o Shevchenke ale to chyba nie jako nowa oferta bo taka jest przygotowana od roku tylko Milan mu odmówił.

I oni nie kupią teraz gracza za przeszło 50 milionów i wcale nie dla tego ze ich nie stać tylko że Jose ma inną wizje 8)

Wróć do „Anglia”