FMy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 18 lip 2005, 0:51

piwus nie wiem kim grasz, i czy się nie pomyliłeś wpisując kwote, ze masz 10 mln zł, bo w anglii sie gra na funty, mogłeś oczywiście zmienić. Z bramkarzy polecam Michaela Rensinga z Bayernu. 20 lat, grając Villarreal sprowadzę go za 1,3 mln euro, naprawde warto. Możesz sprawdzić także Kameni, wart ok 2 mln euro. Z obrońców to polecam nawet tego Naldo (ktoś go wyżej wymieniał), ja go zakupiłem za 350 tys euro (przyjdzie po sezonie). Dobry jest także z Dunfermline Patrick Scullion (18 lat), ale to bardziej def pomocnik. Na prawą obronę Frazer Richardson (nie wiem czy dobrze napisałem) z Leeds United, ja go kupiłem za 750 tys euro. Ogólnie gram w to mało (wczoraj wzowiłem po kilku miesiącach 8) ) i nie znam za bardzo się na tej grze. Wymieniłem Ci tych co sprowadziłem do siebie, czyli do Villarreal.

Dzisiaj wygrałem z Barceloną 2:1 :!: :D mecz kończyłem w 9 :P ale jakoś się udało, tylko przez to przegrałem kolejny mecz z Sociedad, bo miałem w kadrze tylko 2 sprawnych graczy ofensywnych, reszta pauzowała za kartki bądź kontuzje. Bramke straciłem w 88 minucie meczu i to był pierwszy strzał na bramke Sociedad :? Ja miałem dwie poprzeczki (przynajmiej od czegoś się tam obliło i wróciło do bramkarza). Cóż szkoda, ze przegrałem, bo bym wyprzedził Barcelone, ale narazie mam 3 miejsce i mój cel pozostaje ten sam: awans do Ligi Mistrzów :twisted: Jeszcze 8 kolejek do końca, 2 pkt straty do lidera i już 6 przewagi nad 5 miejscem :D

Mam już 3 zaklepanych graczy na kolejny sezon:
-Michael Rensing 1,3 mln euro musze zapłacić
-Naldo 350 tys euro
-Ali Karimi za darmoche :P

Mam ok 15 mln euro na transfery, wiec planuje sie wzmocnić i to poważnie :P Zaoferowałem 8 mln za Baptiste i klub się zgodził :D Teraz czekam co powie piłkarz na moją oferte kontraktu :)

Wróć do „Hyde Park”