Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 18 lip 2005, 10:52

Lakier pisze:
kulekfcb pisze: Ty jestes jakis przyjebany człowieku, mowiłem zw def. pom. to wysunięty obrońca?? To nie wymyslaj!! Tylko zajebiscie grac 2 def.pom :D
Co w tym smiesznego? Licza sie trzy punkty. Milan rowniez gra dwoma Defensywnymi pomocnikami, a teraz rowniez Real w ktorym Diogo tez czesto sie cofa. Obys sie dziecko nie zdziwil jak Barca kolejny raz odpadnie za sprawa Juve z LM ;] [Biri, Zalayeta i Barca out]

kulekfcb pisze: NIe nie jestem czerwony, bo ani Vieira ani Emerson nie wydają mi sie lesi od Xavi'ego.

Taa, a Valades jest Lepszy od Buffona.
kulekfcb pisze: W Barcelonie gre kreuje nawet Valdes
Ciekawe jak? :lol:
kulekfcb pisze: w przeciwienstwie do Juve bo tam nie ma co kreowac jesli wygrywa sie 3/4 meczy po 1-0.
Sobie zobacz kto strzelil najwiecej goli w najsilniejszej lidze swiata ;]

Ciekawe jak tam z kasa na Eto'o

:roll:
Po pierwsze w Milanie gra ktoś taki jak Kaka, który jest ofensywnym pomocnikiem :twisted: Nie mowiłem ze Valdes jest lepszy od Buffona. Bo nie wiem czy ktos jest lepszy od niego na bramce, no moze tylko Cech powalczyć. Xavi napewno nie jest gorszy od Vieiry i Emersona!! I nie powiedziałbym czy Wloska jest najsilniejsza. Z Valdesem to był żart którego pewnie nie zrozumiałes. O finanse to ty juz sie nie martw. Czemu porównujesz do Ligi Włoskiej bramki?? :D Porównaj do lepszej druzyny czyli do Barcy?? I co jude gra tak ofensywnie?? chyba nie!!

Wróć do „Wracając Do Meritum”