Jak sie pomylilem to poprawcie.
Bayern-FC Barcelona 1-1
Zrobilem z dupy karnego w 80 minucie i mamy remis. W lidze nie potrafilem zagrac dwoch rownych meczow. Jeszcze do tego masa niewykorzystanych sytuacji. Generalnie gram druzynami z max 4 gwiazdkami wiec Barcelona to zupelnie inna gra.
Puchar.
Hiszpania-Argentyna 1-2
Argentyna-Hiszpania 1-5
Pierwszy mecz w plecy. Zostalem wypunktowany. Drugi pojedynek grany byl na raty. Przy wyniku 1-0 dla Hiszpanii wywalilo mnie z gry. Warto odnotowac, ze Emdzej zachowal sie fair play i dal mi strzelic pierwsza bramke (tzn mi sie nie udalo wiec strzelil sobie samoboja. Dzieki. Przy wuniku 2-0 w 41 minucie glupi faul Alby i czerwo. Przed przerwa bramka kontaktowa i bylem w slabej sytuacji. Dlugie utrzymywanie sie przy pilce i wybijanie przeciwnika z rytmu oplacilo sie. O dziwo decydujaca bramke strzelilem po rzucie roznym, zawodnikiem ktory dopiero co wszedl - Villa. Ostatnie 10 minut to bylo dobijanie lezacego.
Emdzej dzieki za gre.
Liverpool-FC Barcelona 1-4
FC Barcelona-Liverpool 6-4
FC Barcelona - Liverpool 2-1
W pierwszych meczach szlo mi bardzo dobrze. Wychodzilo mi bardzo duzo. Ale koncowka drugiego spotkanie gdzie w ostatnich minutach stracilem 3 bramki zwiastowala, ze nastepny mecz bedzie ciezki. I tak bylo. Dowiozlem zwyciestwo:)