Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 19 lip 2005, 10:12

Fiore trafił do Violi - to już wiesz :wink: . Mam nadzieję, że się tam dobrze spisze i go wykupią bo w Valencii to jest cień samego siebie a pieniążki by się przydały.

Di Vaio niewątpliwie ze wszystkich Włochów przybyłych w ostatnim sezonie zrobił największe wrażenie, ale nie znowu takie jakie oczekiwano. W sumie nie byłoby złym posunięciem pozostawienie go w kadrze Ches, gdyby nie fakt, że jest tam, łącznie z nim, już pięciu klasowych napastników, a dołączając do tego jeszcze Aimara, który grał często jako cofnięty napastnik to już w ogóle. Coś tak słyszałem, że po tym jak Inter opuścił Vieri Mancini jest zainteresowany sprowadzeniem Di Vaio i myślę, że jego przejście byłoby dobrym posunięciem.

Teraz Corradi. W trakcie sezonu mówiło się, że Bernaro przejdzie do Charltonu nawet za 5 mln euro jednak teraz podobno nikt go nie chce. Nawet Viola nie wzięła go na wypożyczenie... :? Coś mi się wydaje, że on niestety zostanie i będzie grzał ławkę bo ze wszystkich napastników jest zdecydowanie najgorszy (chodzi mi oczywiście o dyspozycję jaką prezentuje).

Nie zapominaj, że obok Carboniego jest jeszcze Moretti, który jako jedyny z Włochów coś tam sobą reprezentował. Niedawno mówiło się, że razem z Sissoko przejdzie do Evertonu, ale okazało się, że chce zostać i tylko Malijczyk odszedł, ale do Liverpool'u.

Wielkie Yo! :wink:

Wróć do „Hiszpania”