Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 10:31

Aha czyli takie kretki. Charton dawał 5 milionów ale już ucichło Viola mogła Corradiego wypożyczyć ale sie wtrzymała może chodziło o gaże. Czyli coś może być na rzeczy w tym co mówili co prawda wystarcz ze powoła Ancelotti kadre na turnee i już bedziemy wiedzieć ale chyba to nawet Valenci było by na reke. Tylko nie wiadomo czy wchodzi w gre sprzedaż czy wypożyczenie. Przeciesz on nie ma 19 lat by sie ogrywał i Valencia zrobi wszystko by go sprzedać jak nie widzą dla niego miescja chyba że widzą miejsce.

Milan dał ciala bo mógł zaproponować Ches Colocciniego a nie El Depor i mogli by zrobić interes z Valencia. Nastepca Ayali w kadrze narodowej a Milan zrobił podobnie jak wcześnie z Ayalą nie liczył się inters tylko dobro zawodnika. A szkoda :twisted: samo to ze by na Mestalla przybył z San Srio jak Ayala wrózyło by mu podobna kariere a już gra głowa jak jeden z najlepszych na świece obrońców Roberto :wink: czyli coś jest w tych porównaniach

Piszesz tylko Di Vaio coś jeszcze pokazał ale patrzac na sume odstepnego 11 baniek to nie za wiele pokazać. Śledząć rozgrywli Primera Division to sądze że Di Vaio grając z Mista za nimi Aimar zwłacza pod koniec sezonu jeszcze sie prezentowali tylko zgranie trzeba. Bo Włoski atak to nie było to. Ale wizja Ranieriego była inna ... :roll:

Coraddi zrobił jedna rzecz która mi zapadła w pamieci podczas gry z Ches, to była bramka w LM jak sie nie myle strzelona Anderlechtowi prawie pieta w powietrzu :) Wrzuta Vincente na krótki a ten wyskoczył i ja dziabną tylko w przeciw legły :D Mam pamięc do ładnych bramek :lol:

Wielkie Yo :wink: Pozdro

Wróć do „Hiszpania”