lubiani nielubiani

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 18:34

booyak pisze:Zacznijmy od reszty luibianych przezemnie klubów...
KOCHAM tylko Juve... Dopiero dłuuugo dłuuuugo po Juve jest Ajax Amsterdam...
Są 3 kluby których nienawidze...
Real Madryt - nie chodzi tu o to ze są niby najlepszą drużyną na świecie lecz o zawodników którzy tam występują ale o tym później 8)
Bayern Monachium - Ze względu na to że grają totalny anty-futbol no i ich kapitanem jest Kahn... ale o nim też później 8)
Manchaster United - kiedyś liderem ManU był Beckham (o nim już tradycyjnie później 8) ) teraz jest nim Ruud van Nisterlooy za którym nie przepadam a nawet nie lubie go 8)

Co do piłkarzy to najabrdziej denerwują mnie David Beckham, Ronaldo, Oliver Kahn oraz Francesco Totti...
Beckhama nienawidze za stosunek do piłki... Dla niego (co nie jednokrotnie podkreślał) piłka to dobry sposób na wypromowanie się i zgarnięcie dużej kasy (co potwierdził przechodząc do Realu...)
Ronaldo - Trudno mi powiedzieć dlaczego go nie lubie... Jakoś od zawsze denerwował mnie swoją samolubną grą...
Kahn - Podobnie jak Ronaldo... Po prostu nie lubie go od zawsze...
Totti - Dawniej nic do niego nie miałem aż do momentu meczu Romy z Juve (przegranym niestety przez turyńczyków 4:0)kiedy to pokazał swój już słynny gest skierowany do ławki rezerwowych Juve... Pokazał tym zachowaniem że nie wart jest szacunku... Potem nadeszły Mistrzostwa Europy i oplucie duńczyka... Nie wspominając już o tym jak swoją słabą gre tłumaczył złym obuwiem... A ja pamiętam że tylko najwięksi sportowcy potrafią przyznać się do błędu...
Nie bede bronil TOTTIEGO jesli chodzi o Euro,zrobil co zrobil i sie tego nie cofnie,ale jesli chodzi o mecz z juve to zapewne bardziej chodzi CI o sam fakt przegranej turynczykow niz o to co zrobil po meczu.pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”