Bayern 1:2 Juventus
Bayern 2:4 Juventus
5. KOLEJKA i 15. KOLEJKA 15.06.-21.06
*Tomusmc (Juventus Turyn) - emdżej (Bayern Monachium) -:-/ emdżej (Bayern Monachium) - Tomusmc (Juventus Turyn) 1:2
7. KOLEJKA i 17. KOLEJKA 22.06.-28.06
Bienias (FC Barcelona) - Tomusmc (Juventus Turyn) -:-/ Tomusmc (Juventus Turyn) - Bienias (FC Barcelona) -:-
emdżej (Bayern Monachium) - Sesto Elemento (Liverpool FC ) -:-/ Sesto Elemento (Liverpool FC ) - emdżej (Bayern Monachium) -:-
10. KOLEJKA i 20. KOLEJKA 29.06.-5.07
*emdżej (Bayern Monachium) - Tomusmc (Juventus Turyn) 2:4/ Tomusmc (Juventus Turyn) - emdżej (Bayern Monachium) -:-
22. KOLEJKA i 27. KOLEJKA 6.07.-12.07
Tomusmc (Juventus Turyn) - Bienias (FC Barcelona) -:-/ Bienias (FC Barcelona) - Tomusmc (Juventus Turyn) -:-
Sesto Elemento (Liverpool FC ) - emdżej (Bayern Monachium) -:-/ emdżej (Bayern Monachium) - Sesto Elemento (Liverpool FC ) -:-
25. KOLEJKA i 30. KOLEJKA 20.07.-26.07
Tomusmc (Juventus Turyn) - emdżej (Bayern Monachium) -:-/ emdżej (Bayern Monachium) - Tomusmc (Juventus Turyn) -:-
W skrócie zostało:
- 4 spotkania emdżeja z Sesto
- 4 meczy emdżeja z Tomusmc
- 4 mecze Tomusmc z Bieniasem + puchar 2 spotkania
Jeśli będą chęci powinniście to wkońcu ogarnąć do końca tygodnia
Panowie,piszecie mi że ja mam decydować o jakiś walkowerach? Po pierwsze teraz? Najpierw prosicie(bądź to z mojej dobrej woli) o przesunięcie,o czas zaległych spotkań,a teraz wystawiacie na próbę niech organizator decyduje - WEŹCIE SIĘ DO KUPY W GARŚĆ I ZACHOWAJCIE SIĘ PO MĘSKU I ROZEGRAJCIE TO CO MACIE DO ROZEGRANIA - Pisać PW aż jak drugiej osobie się zbrzydnie,pisać na forum...
BIENIAS są na Ciebie skargi,że mimo,że jesteś i grasz w sezony to nie grasz użytkownikami turnieju...Może poświęciłbyś chwilkę innym graczom tak jak mi(ze mną było podobnie) i rozegrałbyś jakąś ilość spotkań z Tomusmc bądź te jedno z Sesto
Szczerze? To może i jeszcze jedną edycję bym zorganizował(cloner może i by pograł),ale nie po tym jak się nie szanuje czas innych użytkowników biorących udział