bum bam, o ja ciebe to juz jutro. jaram sie! 11 sezon premier league dla mnie masakra jak ten czas popieprza. podobno falco jedzie juz do liverpool. jaram sie! etooo tez bym chciał ale 5 lat młodszego, znakomity napastnik przed krzywdą jaką mu zrobił mourinho w mediolanie. sterling cała nadzieja w tobie chłopaku. jak nie zaczniesz łaic po pubach i z dziwkami ie zadawac to w rzyszłe lato 70 baniek za ciebie real albo katalonia wyrzuci! jaram sie !
e:
loveren juz rozpowiada pismakom co mu brendan naobiecywał. to sie źle skonczy, przychodzi młody chłopak co lubi sobie pokrzyczec na boisku i plecie naokoło jakim wielkim liderem bedzie. takie przechwałki. skrtel sie łusznie wkuriwa a ja na miejscu słowaka jugoloi szybkiego prawego krótkiego na otrzezwienie z lokcia pokazał. tak profilaktycznie. najpierw chłopaku pokaz na boisku ze cos potrafisz a nie łozisz po pismakach i tym kurwą gadasz akie bzdury. moze i brendan jak go namawiał do przeprowadzki cos mu tam naobiecywał zaduzo ale nie taka powinna byc kolejnosc rzeczy. gosciu za duzo koszował aby usiasc na ławce ale pierwsze 5 kolejek zweryfikuje czy lepiej gra momo sakho (przekoazak wchuj) czy przechwalający sie jugol.
btw jutro w albertsie 5 funtów za wstep sie placi od 10 rano,ide o zakład ze rodowitego liverpoolczyka tam ie bezie ani jednego... popieprzone czasy
e2:
pozdro franz, ale was wyruchali bez wazelinki w dupalka az sie tu wszystkim na wyspach wyspiarzom morda cieszy bo nienawisc do polaków rosnie wprost proporcjonalnie do ilosci naszgo polactwa w królestwie. trzeba było dac znac ze kilkasaet mil bedziesz odemnie to bym szkocje odwiedził. dawno nie byłem. ale znając asze zwyczaj to miałes co robic. ewentualnie pokazałbym ci pare miejscówek w glasgow o których bys kobiecie nie mógł opowiedziec hehe