Wrócili z wakacji i pokonali Juve
Nawet taktyka z 3 w defensywie się sprawdziła. To co robił Cafu z Chielliniego na flance to masakra. Simic zagrał tak troche falszycie ale widać że czuje sie lepiej na środku. Szybki nawet nie stracił nic mimo tak głupiej kontuzji.
Druga linia i Król Andrea a jak zobaczyłem 5 razy pilke którą zagrał Seedorf do Serginho w momencie loba [Cesar obronił w ostatniej] to byłem w szoku. Clarence to co zrobiłeś była klasa taka piłka falszywa na nos
Fajnie grali i to cieszy. Nawet takim składem cos im wyszło. Widać że Bobo potrzebuje czasu ale szczeze mowią zagral tak jak sie spodziwałem dobrze. Ściana do kontr i gry z klepki te piłki o Pirlo i Seedorfa moga być wazne a jeszcze Costa i Kaka' Bedzie dobrze.
**FORZA GRANDE MILAN** Gratulacje trzeba Interowi złozyć ale widać troche było że Oni już dłużej sa w cyklu treningowym
P.S Na koniec musze skomentowac zachowanie Szewda z Juve ... czy ktos po tych dwóch meczach ma watpliwości że wchodza na boisku ten koles przestaje mysleć ?? Już nie chodzi o faul i karny spowodowany przez niego ale czyba troche za duzo kawy pije ..oby tylko kawy