Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post autor: MGiggs » 05 wrz 2014, 12:15

Falcao dostanie w MU ok 180 tys funtów czyli mniej od ROO RVP i ADM- reszte dopłaca Monaco.Chyba nikt nie chce wmówić że Realu nie bylo stać na taką pensje ?Bardzo sprytnie wyciąga się bajki o Mendezie. Rm nie mial kasy na Falcao? :shock: przeciez Real wydał ok 10 mln netto na transfery.

Pensja falcao jest ogromna ale spokojnie do płacenia przez Real.Jakby było na odwrót bym czytał że Real wyrwał MU zawodnika,osmieszył ich blablabla a jak jest odwrotnie to nagle klub go nie chciał ?

Kolega league stara się bawić- pamiętny mecz z Newcastle- pisałem tutaj nie raz że Jones po zderzeniu z Dempseyem zgubił forme i miał problemy.Ten mecz był w grudniu 2011- do tego czasu Jones grał wyśmienicie i w nagrode dostał się do 11 połrocza w Prem.Mecz z Newcastle był w styczniu kiedy Jones zgubił forme po tym ciosie Dempseya kiedy trafił do szpitala. Do tego feralnego zdarzenia był najlepszym pilkarzem MU w sezonie.

Dla mnie różnica miedzy Jonesem wchodzącym do MU a Chambersem jest taka sama jak w przypadku Klewa i Wilshera kiedy grali swoją najlepszą piłke. 1 grał dobrze ale nie był półką Wilshera i nigdy nie otarł się o poziom jacka z meczu z Barca.Jack ostatnio nie błyszczy formą ale wiem co gral i jakie ma możliwości.Tak samo pamiętam możliwości Jonesa i oceniam je duzo wyżej od Chambersa.

Wróć do „Anglia”