Pensja falcao jest ogromna ale spokojnie do płacenia przez Real.Jakby było na odwrót bym czytał że Real wyrwał MU zawodnika,osmieszył ich blablabla a jak jest odwrotnie to nagle klub go nie chciał ?
Kolega league stara się bawić- pamiętny mecz z Newcastle- pisałem tutaj nie raz że Jones po zderzeniu z Dempseyem zgubił forme i miał problemy.Ten mecz był w grudniu 2011- do tego czasu Jones grał wyśmienicie i w nagrode dostał się do 11 połrocza w Prem.Mecz z Newcastle był w styczniu kiedy Jones zgubił forme po tym ciosie Dempseya kiedy trafił do szpitala. Do tego feralnego zdarzenia był najlepszym pilkarzem MU w sezonie.
Dla mnie różnica miedzy Jonesem wchodzącym do MU a Chambersem jest taka sama jak w przypadku Klewa i Wilshera kiedy grali swoją najlepszą piłke. 1 grał dobrze ale nie był półką Wilshera i nigdy nie otarł się o poziom jacka z meczu z Barca.Jack ostatnio nie błyszczy formą ale wiem co gral i jakie ma możliwości.Tak samo pamiętam możliwości Jonesa i oceniam je duzo wyżej od Chambersa.