Drodzy Przyjaciele!Roomeczek pisze:Uff no nareszczie.. wysłałem dzis około 100 maili... mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie. Wysłałem do wystkich klubów z Premiership, Primera Div. Ligue 1,do czołowych klubów Serie A, z Portugali, Turcji, Czech, Szkocji, Rosji i Grecji:)
Ma ktoś może przykładowy wzór listu do klubów polskich oraz do federacji krajowych? (reprezentacji?)
Cya
Mam na imię ..... , pochodze z ........ Jestem z tego powodu bardzo niezadowlony ponieważ w tym mieście piłka praktycznie nie istnieje od kilku dobych lat. Dlatego też symaptyzuje waszej druzynie , sledze wszystkie wyniki i trzymam zawsze za was kciuki. Kolekcjonuje także rózne pamiątki piłkarskie i jest mi niezmiernie przykro że nie mam jeszcze w swojej kolekcji żadnego gadźetu waszej drużyny ( plakaty czy tez szalik może mnieć każdy- ale ważniejsze są pamiątki otrzymane bespośrednio od klubu) pisałem do was pare listów pocztą , lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi , więc gdy znalazłem adres mailowy postanowiłem skorzystać z tej okazji i napisać meila . Tak naprawde chciałbym was zapytać czy była by mozliwość otrzymania od was jakiegoś małego upominka ( zdjęcie druzyny z autografami , czy też bilety które są dla mnie bardzo cenne , tak naprawde wszystko sprawi mi ogromną przyjemność ) Gdyby było to możliwe poniżej zostawiam swój adres domowy
..........
Życze sukcesów w lidze i pucharach , oraz pozdrawiam cała redakcje i druzynę *****