Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 21 lip 2005, 22:56

Heinze jak najbardziej należy się odpoczynek. W reprezentację i ManU wkładał 100% wysiłku. Ronaldo ma problemy rodzinne. Nie mi wiedzieć o co dokładnie chodzi, najważniejsze by miał jak najlepsze samopoczucie przed rozpoczęciem sezonu i podpisaniem nowego kontraktu.
Co do odejścia Kleby to ja mu daję wolną drogę. Niech idzie. Tylko kto da więcej? Celta Vigo czy Benfika. Najlepsze rozwiązanie? Idzie do Benfiki, a do nas przychodzi Miguel. Obrona byłaby naprawdę mocna. Choć nie wiadomo co dalej z Rio. Materialista nie umie złożyć podpisu. Miguel - Rio - Brown - Heinze. Możliwy jest jeszcze transfer Milito, ale czy dojdzie do tego? Byłoby naprawdę sympatycznie. Miguel - Rio - Milito - Heinze i jestem w stanie zaryzykować, że mamy lepszą defensywę niż Chelsea. Choć teraz nie jest źle. Gary, Rio, Wesley i Gabriel to dość niezla linia obrony.
Pomoc...hmm...Cristiano jest pewniakiem. Nie wiadomo czy będzie więcej grał Giggs czy Park. Scholes również pewniak. Tylko DM. Kto? Ja już nie mam pomysłów. Sprawa Ballacka już raczej zamknięta, ale nie przekreślałbym jej. (Sneijder) :twisted: :twisted: ...
Powraca sprawa Maloudy. Ale po co? Giggs, Park i Richardson..ahhh mamy świtnych lewoskrzydłowych.

Wróć do „Anglia”